IMPA Precision produceert fijnmechanische onderdelen met hoge nauwkeurigheid en een hoge afwerkingsgraad

De klanten van IMPA Precision zijn de innovatieve leiders in de markt. De standaard van IMPA Precision is in de loop van de jaren meegegroeid met de eisen en wensen van onze klanten. Hoog nauwkeurige delen van verschillende materiaal soorten met een hoge afwerkingsgraad.

Profiteer van onze voordelen

  • Zowel enkelstuks als seriematig werk

  • Hoge afwerkingsgraad

  • Geconditioneerde werkomgeving

  • Complexiteit / Nauwkeurigheid

  • Korte doorlooptijden

  • Professionele vakmanschap

Hoe gaan
we te werk?

Goed advies

Onze professionals staan altijd klaar
om te helpen met de juiste oplossing! 

IMPA Precision denkt graag mee over de maakbaarheid van uw producten. Dat kan in de prototype-fase, maar ook in de pre-productie fase of zelfs bij een volwassen product. IMPA Precision kan een product gedurende de levenscyclus verder optimaliseren, waardoor verschillende voordelen ontstaan wat betreft doorlooptijd en prijs.

Goed advies

Geconditioneerde werkomgeving

Een opgeruimde en goed
georganiseerde werkplek

Onze werkplaats is volledig geconditioneerd en heeft doorlopend een stabiele temperatuur. Dit om de gevraagde nauwkeurigheid van de producten te kunnen waarborgen.

De opgeruimde en georganiseerde werkomgeving zorgt dat onze vakmensen de uit te voeren taken beter en doelgerichter uitvoeren. Uw product krijgt de volle aandacht die het verdient. 

Bekijk competenties
Geconditioneerde werkomgeving

Korte doorlooptijden

De efficiëntie in het productieproces

Door vanaf de eerste productie rekening te houden met robotisering en door de standaardisering van onze productiemiddelen kunnen vervolgorders in een korte doorlooptijd door onze fabriek gaan. Gedurende de productie kunnen we dan verbeteringen m.b.t. gereedschappen en bewerkingsstrategieën doorvoeren om het nog beter en sneller te produceren.

Korte doorlooptijden

Hoge afwerkingsgraad

De precisie waarmee we werken

Door onze vakmensen in combinatie met een modern en geavanceerd CNC-machinepark is IMPA Precision in staat om onderdelen met een hoge nauwkeurigheid repeteerbaar te produceren.  Onze kwaliteitsprocessen sluiten naadloos aan bij de productie van een prototype, kleine serie of grote serie.  Ieder product krijgt bij IMPA Precision de aandacht die het verdient.


Hoge afwerkingsgraad

Een modern machinepark
aangestuurd door
echte vakmannen

IMPA Precision is al meer dan 15 jaar dé referentie voor het vervaardigen van hoogwaardige verspaande onderdelen.

Het moderne machinepark met CNC-Freesbanken, CNC-Draaibanken en draadvonkmachines gecombineerd met state of the art automatiseringsoplossingen stellen IMPA Precision in staat om onbemand of man-arm hoogwaardige onderdelen te maken.

Bekijk comptenties
Een modern machinepark aangestuurd door echte vakmannen

14+

Machines

Een modern machinepark aangestuurd door echte vakmannen

Wij staan voor kwaliteit en zijn uw partner in uw proces!

Offerte aanvragen
Wij staan voor kwaliteit en zijn uw partner in uw proces!